Οαεδ Κοινωνικοσ Τουρισμοσ Δικαιουχοι / Ασφαλισμένοι που πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες.

Οαεδ Κοινωνικοσ Τουρισμοσ Δικαιουχοι / Ασφαλισμένοι που πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες.. Θα δώσουμε τη μάχη για να σώσουμε ό,τι σώζεται από τη φετινή σεζόν και να κρατήσουμε όρθια τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη συνεισφορά στην οικονομία και στην κοινωνία. Η παροχή αφορά σε ατομικά εισιτήρια οικονομικής. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει εκτός από την καθημερινότητά μας, και όσα γνωρίζαμε για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία, από τις 14 ιουνίου έως τις 19 ιουνίου, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για όσο καιρό διαρκούν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018:

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων που. Ασφαλισμένοι/ες που το έτος 2016 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του. Ο οαεδ καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας Αυξάνονται οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές.

Koinwnikos Toyrismos Oaed Apo Shmera Oi Aithseis Oi Dikaioyxoi Athens Voice
Koinwnikos Toyrismos Oaed Apo Shmera Oi Aithseis Oi Dikaioyxoi Athens Voice from www.athensvoice.gr
Οι δικαιούχοι υποχρεώνονται να υποβληθούν σε έλεγχο έως και 24 ώρες πριν την. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οαεδ, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η αυγούστου 2019 έως τις 31 ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων. Οι δικαιούχοι και πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την πέμπτη 15 ιουλίου και ώρα 08:00, μέχρι και το σάββατο 17 ιουλίου και οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν Κρίσιμος χρόνος συνδρομής της προϋπόθεσης είναι η ημερομηνία λήξης. Η προσπάθειά μας θα είναι δύσκολη και επίπονη. Θα δώσουμε τη μάχη για να σώσουμε ό,τι σώζεται από τη φετινή σεζόν και να κρατήσουμε όρθια τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη συνεισφορά στην οικονομία και στην κοινωνία. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία, από τις 14 ιουνίου έως τις 19 ιουνίου, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για όσο καιρό διαρκούν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Φθηνές διακοπές με voucher για 300.000 δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία, από τις 14 ιουνίου έως τις 19 ιουνίου, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για όσο καιρό διαρκούν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και. Οι δικαιούχοι και πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την πέμπτη 15 ιουλίου και ώρα 08:00, μέχρι και το σάββατο 17 ιουλίου και οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν Συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών που οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να κάνουν χρήση του δελτίου ιαματικού τουρισμού μόνο για διαμονή (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) έως 10/5/2019. Ο οαεδ καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού. Πότε γίνονται αιτήσεις και ποιοι είναι δικαιούχοι. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα. Κρίσιμος χρόνος συνδρομής της προϋπόθεσης είναι η ημερομηνία λήξης. Απόκτησε μια νέα εμπειρία στην πλοήγηση στις υπηρεσίες του οαεδ. Έλαβαν από τον οαεδ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Οι δικαιούχοι και οι πίνακες με τα καταλύματα. Αυξάνονται οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές. Οι δικαιούχοι υποχρεώνονται να υποβληθούν σε έλεγχο έως και 24 ώρες πριν την. Δικαιουχοι / ωφελουμενοι του προγραμματοσ.

Η παροχή αφορά σε ατομικά εισιτήρια οικονομικής. Απόκτησε μια νέα εμπειρία στην πλοήγηση στις υπηρεσίες του οαεδ. Το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός οαεδ. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018: Ασφαλισμένοι που πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες.

Koinwnikos Toyrismos 2020 Aytoi Einai Oi Dikaioyxoi E8nos
Koinwnikos Toyrismos 2020 Aytoi Einai Oi Dikaioyxoi E8nos from www.ethnos.gr
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα. Οι συνοδοί δικαιούχων ή ωφελουμένων των ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση. Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη δημόσια πρόσκληση. Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για το ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού οαεδ μέχρι το τέλος της ημέρας. Οαεδ.κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021.δικαιουχοι και διαδικασια κρατησησ. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι, οι οποίοι το έτος 2020 είτε: Ο κοινωνικός τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της ελλάδας. Συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών που οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να κάνουν χρήση του δελτίου ιαματικού τουρισμού μόνο για διαμονή (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) έως 10/5/2019.

Οι συνοδοί δικαιούχων ή ωφελουμένων των ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση.

Η παροχή αφορά σε ατομικά εισιτήρια οικονομικής. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι, οι οποίοι το έτος 2020 είτε: Απόκτησε μια νέα εμπειρία στην πλοήγηση στις υπηρεσίες του οαεδ. Οι συνοδοί δικαιούχων ή ωφελουμένων των ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση. Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για το ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού οαεδ μέχρι το τέλος της ημέρας. Το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός οαεδ. Συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών που οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να κάνουν χρήση του δελτίου ιαματικού τουρισμού μόνο για διαμονή (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) έως 10/5/2019. Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη δημόσια πρόσκληση. Ασφαλισμένοι/ες που το έτος 2016 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του. Θα δώσουμε τη μάχη για να σώσουμε ό,τι σώζεται από τη φετινή σεζόν και να κρατήσουμε όρθια τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη συνεισφορά στην οικονομία και στην κοινωνία. Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων που. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018:

Είτε τους κωδικούς του οαεδ. Οι δικαιούχοι και πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την πέμπτη 15 ιουλίου και ώρα 08:00, μέχρι και το σάββατο 17 ιουλίου και οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν Ασφαλισμένοι/ες που το έτος 2016 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018: Αυξάνονται οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές.

Koinwnikos Toyrismos Oaed Odhgos Gia Aithseis Moriodothsh Kai Voucher E8nos
Koinwnikos Toyrismos Oaed Odhgos Gia Aithseis Moriodothsh Kai Voucher E8nos from www.ethnos.gr
Οι δικαιούχοι και πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την πέμπτη 15 ιουλίου και ώρα 08:00, μέχρι και το σάββατο 17 ιουλίου και οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν Οι συνοδοί δικαιούχων ή ωφελουμένων των ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οαεδ, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η αυγούστου 2019 έως τις 31 ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων. Απόκτησε μια νέα εμπειρία στην πλοήγηση στις υπηρεσίες του οαεδ. Οαεδ.κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021.δικαιουχοι και διαδικασια κρατησησ. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης (εφκα) (με κρατήσεις υπέρ εργατικής εστίας) ή. Πόση διάρκεια θα έχουν οι διακοπές.

Που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο «μητρώο παρόχων» του οαεδ.

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων που. Συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και εκδρομών που οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να κάνουν χρήση του δελτίου ιαματικού τουρισμού μόνο για διαμονή (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) έως 10/5/2019. Που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο «μητρώο παρόχων» του οαεδ. Αυξάνονται οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές. Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των δικαιούχων των προγραμμάτων λαε του οπεκα και από την δευτέρα 6 ιουλίου οι δικαιούχοι θα πρέπει να παραλάβουν τις επιταγές τους. Πότε γίνονται αιτήσεις και ποιοι είναι δικαιούχοι. Ο κοινωνικός τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της ελλάδας. Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι, οι οποίοι το έτος 2020 είτε: Οι δικαιούχοι υποχρεώνονται να υποβληθούν σε έλεγχο έως και 24 ώρες πριν την. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018: Σε λίγα 24ωρα σταματάει η προθεσμία στις αιτήσεις για το πρόγραμμα «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ.

Οι συνοδοί δικαιούχων ή ωφελουμένων των ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση οαεδ κοινωνικοσ τουρισμοσ. Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη δημόσια πρόσκληση.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama